Introductie
Vergaderlocatie ‘Het Zwarte Huis’ bevindt zich op een unieke locatie in het centrum van Utrecht. Het karakteristieke zuidelijke deel van de oude binnenstad, het Museumkwartier, is een ideale bron voor creativiteit, inspiratie en een goede sfeer.

Het Zwarte Huis bestaat uit een kantoorruimte (atelier), een vergaderruimte en zes appartementen. De vergaderruimte, gelegen op de tweede verdieping is te gebruiken voor vergaderingen, presentaties, workshops en trainingen tot 16 personen en is toegankelijk voor minder validen. Architectenbureau Bakers Architecten, de ontwerpers van de locatie, is gevestigd in het atelier op de begane grond.

Locatie
Het Zwarte Huis is gelegen aan de Lange Nieuwstraat, deze straat kenmerkt zich door de panden met diverse gevels en kleuren.
Door de ligging in het centrum van Utrecht is de locatie goed bereikbaar. Bus ringlijn 2 stopt voor de deur (halte Universiteitsmuseum), station Utrecht Centraal is op loopafstand en parkeren kan in parkeergarage Springweg. Klik hier voor meer informatie.

Kortom, met het uitzicht op de Domtoren, verschillende musea en restaurants op loopafstand, bevindt Het Zwarte Huis zich op een unieke en inspirerende locatie in het historische centrum van Utrecht.